TAC

ELNÖKI KÖSZÖNTŐ

2018

Elnök

Tisztelt Sportbarátok,
Kedves Tataiak, Kistérségi Barátaink!

A Tatai Atlétikai Club elnöksége és munkatársaim nevében szeretettel köszöntöm Kedves Mindnyájukat a TAC hivatalos honlapján.

Reméljük, hogy oldalainkon az egyesületünkkel kapcsolatos minden hasznos, értékes és érdekes információt megtalálnak.

Amint az Önök előtt is ismert lehet, a Tatai Atlétikai Club 2018. júliusában, személyemben új elnököt választott. Mélyen megtisztelő számomra, hogy a TAC küldött közgyűlése – a kézilabda szakosztály jelölése alapján – egyhangúan döntött elnökké választásomban. A tisztséget társadalmi elnökként töltöm be.

Egy nem könnyű örökséget átvéve igyekeztünk sportos lendülettel munkához látni annak érdekében, hogy megtartsuk, továbbvigyük patinás, majd’ 110 éves egyesületünk hagyományait, illetve megteremtsük a megfelelő anyagi és szervezeti kereteket, melyek hosszú távon is garanciát biztosítanak sikereinkhez. Arra törekszem, hogy az eddiginél is szorosabbra fűzzem az együttműködést sportolóink, a sportoló gyermekek szülei, szurkolóink, edzőink, szakosztályvezetőink, támogatóink, a tatai, a kistérségi önkormányzatok és elnökségünk között.

Közismert, hogy egyesületünkben hagyományosan kiemelt jelentőséggel bír az utánpótlásképzés. Célunk, hogy gyermekeink a lehető legtöbben vegyenek részt korosztályos sportprogramjainkban. Az utánpótlás bajnokságokban rendre remek eredményeknek örülhetünk, ez szilárd alap lehet egyesületünk élsportjához. Kiemelt, nemzetközi szinten is jegyzett sikereket érnek el teremkerékpár és judo szakosztályunk sportolói. Birkózó szakosztályunk az óvodások sportprogramjában jeleskedik, atlétika szakosztályunk a megújulás útját járja, természetjáró szakosztályunk nem versenysport lévén színesíti sportéletünket.

A korosztályos nevelés mellett jelentős tradíciókra tekint vissza életünkben az élsport. Jelenleg három csapatunk is az országos bajnokságok második vonalában küzd hétről-hétre a bajnoki pontokért, a minél jobb helyezésért. Az NBI/B-s férfi kézilabda csapatunk rendre több száz néző előtt játssza hazai mérkőzéseit, komoly érdeklődés kíséri NBI-es asztalitenisz és NBII-es röplabda, a megyei bajnokságban szereplő labdarúgó csapatunk küzdelmeit.

A Tatai Atlétikai Club 1910-es alapítása óta mindvégig a tatai sportélet legfőbb szervezője, alakítója volt. Tatán és környékén talán nincs olyan ember, aki valamilyen szállal ne kötődne egyesületünkhöz. Egykori vagy jelenlegi sportolóként, edzőként, szülőként, szurkolóként, vagy éppen ismerősei révén szinte mindenki találkozott már a TAC névvel. Ez kötelez bennünket.

Bízom abban, hogy egyesületünk vezetése rászolgál az Önök megtisztelő bizalmára.

A közös munka megkezdődött, a TAC elnökeként, családi érintettség okán és szurkolóként is arra bíztatom Kedves Mindnyájukat, hogy támogassák egyesületünket céljai elérésében. Kérem, hogy minél többen, minél gyakrabban látogassunk ki csapataink, versenyzőink mérkőzéseire, hogy együtt, egymásért szurkolhassunk!

Köszönöm, hogy elolvasták soraimat.

Hajrá Tata! Hajrá TAC!

Hanesz József elnök

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069