TAC ÉRTÉKTÁR

TAC ÉRTÉKTÁR LÉTREHOZÁSA

Tisztelt Sportbarátok!

A Tatai AC honlapján „TAC ÉRTÉKTÁR” címmel új rovatot indítunk, ahová a több mint 100 éves klub történetéhez kapcsolódó emlékeket, tárgyakat gyűjtjük össze. Tudják meg, ismerjék meg sokan, az utánunk következő nemzedékek is, hogy milyen helyi értékeink vannak és ezeket mennyire féltő gondossággal kezeljük.

A Tatai AC vezetősége ezért arra kéri Önöket, hogy akinek bármilyen, a Tatai AC-hoz köthető tárgy, emlék vagy dokumentum van a birtokában, és ezeket átadná egy alakuló kiállítás számára, az jelentkezzen a Tatai AC hivatalos elérhetőségein.

A felajánlott relikviákból a tervek szerint kiállítást rendezünk, illetve a tárlat képeit feltöltjük a Tatai AC honlapjára (www.tataiac.hu) és közösségi oldalára (https://hu-hu.facebook.com/Tatai-Atlétikai-Club-140434095989598).

Az értéktár, gyűjtőfogalom, olyan kiemelésre méltó értéket jelez, amely a sporttörténetre jellemző tulajdonság és minőség. Ezek az értékek tanúskodnak a Tatai Atlétikai Club története során létrehozott értékekről.

A „TAC ÉRTÉKTÁR” az egyesület működési területén fellelhető sporttörténeti értékek összessége és ezek gyűjteménye. Ide tartozik minden sport szellemi- és anyagi valamint közösségi érték illetve termék is. Ezekre az értékekre méltán lehetünk büszkék és majd a következő nemzedékek is!

Történelmi időket élünk! Ezen értékek fennmaradása, átöröklése valamennyiünk és a jövő nemzedékeknek is felelőssége. Kezdődjön a sport értékgyűjtő- és megőrző munka!

Hajrá Tata! Hajrá TAC!

A TAC Elnöksége nevében:

Vámosi László

Friss információk a Facebook-on!

Friss információk a Facebook-on!

Cím

2890
Május 1. út - Keszhelyi út sarka
Tata, Hungary
Komárom-Esztergom Megye

Kapcsolat

Email: info@tataiac.hu
Tel.: +36 34 657 069